Skåne =)

Jahaja , nu var man hemma från Skåne igen då !

Det var en väldigt rolig upplevelse att åka ner dit och semestra med Emma !

Det började med att vi träffades på stan ,  Jag, Emma och Sanna.
Vi käkade på  Subway och handlade de sista grejerna .
När vi hade tröttnat ´på att gå runt och bära vår packning drog vi till stationen och väntade på upptåget ,  där hämtade vi ut våra tågbiljetter . När vi satt där bestämde vi oss för att ta ett tidigare tåg till Sthlm ,  resan blev gratis eftersom att vi har sommarlovskortet !  bra grejer!  =)
När vi kom fram till sthlm var det ungefär 2 timmar till vårat tåg skulle gå,  så för att få tiden att gå lite fortare gick vi till ett cafe och fikade lite .

Tillslut blev klockan 3 , och vi bestämde oss för att gå mot spåret där tåget skulle komma ,  lite svårt att hitta dit, men med mycket krångel hittade vi rätt. 
Tåget skulle gå 15.21, men det slutade med att tåget kom 16.21 , så vi fick vänta ett bra tag,  men vi överlevde nästan ! eftersom att emma inte var riktigt bra i sina ben slutade det med att jag fick hjälpa henne med hennes packning ,  men vad gör man inte för sina kompisar som ställer upp för en!  =)
När vi väl satt på tåget körde dom som galningar! men men det kanske brukar vara så på malmö tågen ,   vad vet jag !
När vi kom till Nässjö slutade bromsarna på tåget att fungera, som tur var stog tåget still när dom märkte det ,  men vi fick vänta någon timme på att dom skulle laga det,  men icke sa nicke, vi fick byta tåg , till ett Proppfullt tåg , som man fick stå i halva vägen.

När vi väl var framme så mötte Kim och hans kompisar oss.
Trevliga pojkar !  =)
Vi packade in oss i den proppfulla bilen och begav oss till stugan som låg 10 mil utanför malmö .
Stugan såg ut som ett fallfärdigt litet hus mitt i ingenstans,  men man vande sig och det blev mysigare , men det luktade RÅTTBAJS i hela stugan.  Där tillbringade vi 2 nätter och spelade kort och badade i poolen , som fanns mitt ute i skogen .
 

När vi inte stog ut med stugan längre åkte vi hem till Kim ist !  mysigt ställe !
där kikade vi på film , spelade poker och gjorde massa tok !
Men dagen efter skulle vi åka vidare till Emmas farmor i Huskvarna , det betydde alltså 4½ timmes bussresa ,  det var inget man såg fram emot,  men vi klarade  den ändå  =)

Så kom vi fram och Emmas farmor var jätte snäll!  hon visade oss runt i jönköpng , jag hade ju aldrig varit där , så lite kul var det !
Vi tog oss en sväng till Gränna och köpte polkagrisar !  



=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0