En ledig dag...

Idag är jag ledig, och jag tänkte försöka utnyttja dagen så mycket som det går.  Men jag känner redan nu att den planen inte kommer gå så långt.
Jag har bestämt att jag måste plugga, och så ska jag hälsa på pappsen på sjukhuset och i samma veva ska ja käka lunch med mamsen på stan, innan vi går till pappsen.

Efter besöket hos pappa blir det en sväng till Tiunda, och träna mina boys !  Hoppas det blir en rolig träning.
För jag känner att jag kan behöva lite glädje idag ! :)

Man känner verkligen vilka som bryr sig och vilka som inte gör det.
Ibland känner man verkligen att man vill prata om alla sina problem,  då vill man gärna prata med någon person som besvarar de man säger, annars känns det som att man pratar med en stenvägg.
Men det värsta av allt är faktist att de personer man litar mest på och de man vill ska bry sig, de har inte ens frågat hur de är . Eller inte ens hört av sig.
Hur mycket betyder man då för dem ?
Jag borde egentligen inte sitta å fundera på sånt, de finns ju annat att tänka på. Men just nu känner jag att alla möjliga konstiga tankat ploppar upp i mitt huvud .
Hur ska man lösa allt ?!?!!


Pappa kom hem !

Nu har det gått tre dagar.
Tre dagar sen pappa blev inlagd på sjukhuset på grund av att hans näsblod inte ville sluta.
Det har hänt förut, men då fick han bara stanna ett dygn. Men nu är han uppe i 3 !!
Det var meningen att han skulle fått komma hem idag, men när mamma och Sandra var och hälsade på honom hade han fått prickar på magen.  Han trodde att det var värmeutslag. Det var det man hoppades på.
Dagen efter hade det kommit prickar i ansiktet på honom, också.  Värme utslag i ansiktet låter inte så rimligt :S ? 
Läkarna kom fram till att det var små blödningar i huden.
Det känns ju bra att höra sånt :/ .  Men de skulle gå över genom att han skulle få en påse nytt blod med nya vita blodkroppar. Så nu hoppas jag verkligen att det hjälper, så att han får komma hem och känna sig frisk ett tag till.

Idag är första dagen jag kan känna mig lugn. Mamma säger att pappa är på väg att bli bättre, och jag har "vant" mig att pappa är där borta.
 
Alla skämt och smeknamn .  Vart är dom?!?!  jag saknar det. .
det känns väldigt tomt hemma utan pappa, det är tur att mamma är hemma och vill prata om allt. Hur skulle man stå ut annars ?!?!? 
Men jag försöker tänka att det är ungefär samma sak som när de reser iväg på nån kurs eller liknande,  men det går inte att jämföra en kurs med ett sjukhus !



Nu vill jag att du kommer hem Pappa !


Nya tag och ny kurs !

Oj , ingen kan påstå att jag är så aktiv på min blogg. Men har man fullt upp så har man.



Jag har iaf klarat av första kursen på lärarprogrammet. Nu känner man sig väldigt duktig och nu vill jag bara komma igång med den nya kursen, alltså min inriktigt. Pedagogiskt arbete med yngre barn är kursen jag har längtat efter i ett helt halvår. 
Kursen började idag och vi har redan hunnit med en förläsning. Känns lite tokigt att ha det samma dag, när man inte ens har hunnit kollat på litteraturen, så man förstår vad föreläsaren pratar om. Men det gick bra och vi hittade rätt i det nya huset ,  Blåsenhus !

Men att börja en ny kurs innebär ju också att få en ny klass. Det känns faktist väldigttråkigt att behöva lämna våran 29-30 klass. Det är ju alltid så att lagom till när man ska byta eller sluta så lär man känna klassen mer och mer. I lördags hade vi avslutningsfest med klassen, det var den roligaste klassfest jag någonsin varit på. Allt blev väldigt lyckat och det var väldigt många som hängde med.
Men det blev bestämt att vi ska ha många fler klassfester.


Årets slut och allt som hör till .

Jaha, då var de slut med 2009 nu då .
Jag får hoppas att 2010 blir lite bättre än -09.

Julafton
Spenderades på lite olika ställen .  Det började med att vi åkte och hälsade på mormor och fikade lite där, när vi hade tröttnat på det åkte vi iväg till Kattis. Där fick vi tårta och grejer, hon fyllde ju år .
Efter Kattis åkte vi hem och kollade på kalle och började fixa maten. Mysigt var det !
När vi hade käkat var de dagt att öpnna julklapparna, 
jag fick:
* en papperskorg
* sparbössa
* massa choklasaskar
* dvdspelare
*Uppsalakula
* Film
* Kavel
* pengar

Jag hoppas att alla blev nöjda med det dom fick av mig, för jag kände att det var bra julklappar . 

Juldagen
Ja, det var ju pappas födelsedag .  han fick:
* 2 kokböcker
* en fräckis bok
* en skiva
* en film
* en Buddastaty som liknade honom

På kvällen var det party som gällde, jag gick ut på kalas med Jocke, Jennifer, Jossan, Niklas och Felle.

 
Jag hade en riktigt kul kväll då ! tack så mkt !  =D


Nyår
Det började med att jag och Emma hade beställt bord på Kina garden, där var de ganska mycket folk , men en mysig stämning.  När vi hade käkat klart gick vi till Pierres kompis Pelle som hade fest.
Det var lite svårt att hitta och det var svinkallt innan vi kom fram .
Där var det ganska många personer, jag kände igen hälften ungefär :)
Där satt vi och lyssnade på musik, spelade Twister, kollade på hockey å drack lite gott.
När klockan blev 12 stog vi ute och kollae på raketer, killarna hade ochså en liten låda med raketer som vi kikade på .   När vi tänkte gå in så insåg Pelle att hans nycklar ligger kvar i hans lägenhet, så vi stog och väntade på hans grannar som också stog där ute. Jag och emma och Mattias var ute en liten extra stund så alla kunde röka klart,  när vi gick in så gick vi upp till grannarna och våldgästade dom lite. Men vi fick komma in och dom var jätte trevliga. Jag och Emma sprang upp och ner mellan festerna hela kvällen.


 
  



=)


RSS 2.0